Club escacs Santpedor

C/ Telf:938321177 e-mail:escacssantpedor@gmail.com Plaça Gran, 10, 1r (Ca l'Arola)Classificació general XIX torneig 2022Karen Movsziszian guanya el XIX torneig d'escacs actius 2022 vila de Santpedor.


El passat 17/09/2022 es va celebrar la XIX edició del torneig d’escacs a la sala Cal Llovet de Santpedor. La prova està inclosa dintre del Circuit Català d’Oberts Internacionals 2022.
Una setantena de jugadors a partir de les 15:30 de la tarda vàren disputar el torneig a 8 rondes, sistema Suís i un ritme de joc de 10min + 5 seg d’increment per jugada.
Aquest any es va estrenar el nou president Daniel Ruiz i el àrbitre va ser el Sr. Vladimir Zaiats. Bona feina per part del dos.
Sense restriccions sanitàries es va disputar el torneig amb normalitat, i esportivament parlant Karen Movsziszian GM del Sant Andreu es va emportar la primera posició amb 6 victóries i dues taules i un total de 7 punts seguit amb els mateixos punts per en Jorge Gonzalez IM del Figueres. La tercera posició va ser per Ernesto Guillen IM del tres peons.
Gràcies al excel·lentíssim ajuntament de Santpedor i sobretot a tots els participants.

Torneig2022Santpedor

ORGANITZA

 

Club d'Escacs Santpedor

Club d'Escacs Santpedor

 

COL.LABORA

 

Excm.Ajuntament Santpedor

Excm.Ajuntament de Santpedor